Du SKAAA få komma ut!

Nu börjar tålamodet svikta på Eve. Tjurig som attan idag. Kanske inte så konstigt. Jag har jobbat hela helgen och hon har inte fått den uppmärksamhet hon behövt.

Ska ta stygnen imorgon och sedan så ska hon få gå ut på tisdag. Har köpt dom berömda skitbra vita stolparna nu på Börjes så det är bara att göra en liten hage och hoppas hon håller sig innanför staketet.
Är massor med gräs i hagen där hon ska få stå. Det är hagen på andra sidan vägen. Den är rätt sunkig på ett ställe men jag sätter för där så hon inte går ner där och gör sig illa i benet. Får mocka ur hagen bara för den blir inte stor.
Just de.. Skulle avmaska henne med. Gör det imorgon. Hon är rätt mager, hoppas inte hon har mask. Borde jag väl se även om hon får gå ute och skita?
Nu äter hon ju inte medicin längre. Eller kanske ska vänta en eller två dagar till med det? Äsch, har ingen koll. FÅr ringa vet imorgon o fråga, ska ändå boka tid till återbesök nästa vecka. Jippi..... Ut o åka med henne igen. Hoppas hon har lugnat sig till dess bara.
Tror hon gör det bara hon får vara ute.

Bild tagen i helgen. Lika bra att vara fullt utrustad då hon inte alltid tänker på vad hon gör...
image22

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0